Tulkinnoista yleisesti

Tulkitsijat

Näkijä, tietäjä, kanavoija, meedio.. ovat yleisnimityksiä ja tarkoittavat henkilöä, jolla on kyky nähdä, aistia, tuntea tai vain tietää näkymättömiä asioita, tapahtumia, olentoja, energioita, auroja ja värejä-  sekä asioiden syytasoja ja merkityksiä. Näkijäksi tai parantajaksi syntyvän täytyy kulkea tietoisesti omaa karmallista polkuansa, kohdata omassa elämässään ennen syntymää asetetut haasteet, jotta hänestä voisi kehittyä pyyteetön muiden auttaja. Teknisesti tulkinnan aikana tieto kanavoituu asiakkaan korkeamman itsen (yliminä, ylempi itse, sieluntaso) kautta näkijälle hänen oman korkeamman itsen kautta. Näkijä "lukee" asiakkaan tietoisuutta hänen tietoisuuskenttänsä kautta. 

Asiakkaitten vastaanottaminen ja heille tulkintojen tekeminen on yksi tapa hyödyntää saatua lahjaa käytännössä. Jokainen näkijä on oma maallinen persoonansa ja näin tulkintatapakin on aina tekijänsä näköinen. Näkijä saattaa käyttää työssään myös erilaisia välineitä kuten mm.Tarot-kortteja, Riimukiviä, kirologiaa, astrologiaa, numerologiaa saadakseen tulkintaan varmuutta, lisää tietoa tai toisinaan - ripauksen mystiikkaa. 

 

Tulkinta käytännössä

Jos tulkinta onkin aina tekijänsä näköinen, on jokainen tulkinta myös asiakkaan tarpeen mukainen. Eri ihmisten kokemukset saman näkijän tulkinnasta voivat olla kovin erilaiset johtuen omista odotuksista ja intentiosta - ja ennen kaikkea sen hetkisestä elämänvaiheesta.

Näkijälle "helpoin" tapa on kanavoida tietoa keskustelematta asiakkaan kanssa. Itse uskon monen tärkeän asian jäävän tässä tavassa puolitiehen avatumatta asiakkaalle kunnolla. Symbolikieli henkimaailman ja näkijän välillä on omanlaisensa ja sen välittäminen suoraan asiakkaalle ei aina palvele asiakkaan parasta.

Keskustelevan tulkintatavan avulla voin varmistaa, että asiakkaani ymmärtää kauttani tulevan tiedon. Se mitä asiakas lopulta tiedolla tekee, on luonnollisesti hänen omalla vastuullaan. Ennustamisesta ei siis ole kyse. 

 

Milloin ja miksi tulkintaan?

Kuten aiemmin kirjoitin, tulkinta on aina asiakkaan tarpeiden mukainen. Useimmat hakeutuvat näkijän luo, kun elämässä on kriisi tai monia valintoja tehtävänä; eivät hakeakseen valmista vastausta, vaan prosessoidakseen omia näkemyksiään ja valintoihin vaikuttavia asioita elämässään. Tällaisessa tilanteessa tulkinta toimiikin parhaiten, eräänlaisena terapian tai hyvän ystävän korvikkeena. Ja kun näkijästä on kyse, saa asiakas myös henkimaailman avun ja syvyyden käyttöönsä. 

 

Mitä tulkinnassa kerrotaan?

"Mitä tulee tapahtumaan" on vähemmän tärkeää ja kiinnostavaa kuin "miksi tulee tapahtumaan" . Syytasojen esiin tuominen auttaa meitä ymmärtämään, miten paljon voimme ITSE LUODA omasta elämästämme sellaista kuin toivomme unohtamatta kuitenkaan karman eli syyn ja seurauksen lain asettamia reunaehtoja. 

Näkijän/tietäjän/parantaja tulee välittää kaikki tieto sellaisenaan asiakkaalle, joka luonteeni omaisesti tarkoittaa suoruutta  -  rakkaudella ja myötätunnolla. Näkijänä olen toiminut yli 20 vuotta.

 

Rakkaudella,

Anneli Kaunislehto